Aanvragen

De lesmethode Be-Loved is in samenwerking met het onderwijs ontwikkeld en wordt op steeds meer scholen aangeboden. In 2016-2017 ontvangen naar schatting 18.000 leerlingen lessen uit de lesmethode Be-Loved verspreidt over het hele land.

Wilt u meer weten over de lesmethode Be-Loved? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons ook uitnodigen voor een presentatie over de methode.

Door dit materiaal is het voor ons mogelijk seksualiteit in al haar diversiteit op een voor ons passende wijze te bespreken met onze leerlingen.

(Directeur VO-school)

Methodelicentie

Weerbaar in Seksualiteit werkt met een methodelicentie. Voor een vaste prijs per leerling per jaar (€ 1,50*) krijgt u het complete pakket met lesmateriaal. In het pakket zitten alle beschikbare materialen die nodig zijn voor de uitvoering van de lessen: PowerPoints, digitale materialen voor op het digibord, handboeken voor de docent, werkboeken voor de leerling en ondersteunende beeldmaterialen. *(excl. btw en o.b.v. leerlingenaantal van de school)

In de prijs van het pakket zit naast het leerlingenmateriaal ook de licentie voor het docentenmateriaal inbegrepen. De docenten krijgen met de methodelicentie toegang tot een beveiligd docentenportaal waar docenten naast alle lesmaterialen, ook deel kunnen nemen aan webinars, extra werkvormen kunnen ontvangen en op de hoogte gehouden worden van de laatste onderzoeken en gegevens. Op deze manier wordt de docent optimaal ondersteund in de uitvoering van de lessen Be-Loved.

U kunt het pakket alleen bestellen via Weerbaar in Seksualiteit. De licentie kan alleen via school worden aangeschaft en niet door particulieren.

Werkt u voor het eerst met deze methode?

Dan ontvangt uw school een docententraining. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De docenten worden doormiddel van een speciaal voor Weerbaar in Seksualiteit ontwikkelde training voorbereidt en toegerust om de lessen uit de methode te kunnen verzorgen.

´De lesmethode stelt ons in staat om een eigen tegengeluid te laten horen ten aanzien van seksualiteit. Het materiaal is toegankelijk, kent aansprekende werkvormen en is digitaal beschikbaar. Door dit materiaal is het voor ons mogelijk seksualiteit in al haar diversiteit op een voor ons passende wijze te bespreken met onze leerlingen.´ ( vo school te Gouda)

Contact gegevens:

Weerbaar in Seksualiteit
06 1994 9303
info@wiseducatie.nl

  

8 + 11 =